De typecursusLeuke typespellen

Deze online typecursus is speciaal voor kinderen ontworpen. Leren typen is saai doordat veel herhaling nodig is. Om het leuk te maken en houden voor kinderen bevat deze cursus veel verschillende spel elementen. Kinderen participeren in een avontuur: een zoektocht naar een schat samen met de piraat kapitein Forty. Iedere keer als er vooruitgang wordt geboekt met de typecursus zijn er ook nieuwe ontwikkelingen in het avontuur.
De verschillende spel elementen maken de cursus leuk voor kids en helpen bovendien met het leren typen doordat er spelenderwijs geoefend wordt

Structuur van de cursus

Alle instructies worden door middel van duidelijke animaties gegeven. Ook is het mogelijk type instructies uit eerdere lessen nog een keer te bekijken.

Standaard geven wij een jaar om de cursus af te ronden. Dit is voor de meeste cursisten ruim voldoende. Gemiddeld hebben leerlingen 15 weken nodig om de cursus te voltooien. Indien een jaar echter niet voldoende is dan kan deze periode zonder kosten met nog een jaar verlengd worden.


Type avontuur

Leuk voor iedereen!

Leren typen kan leuk zijn. In tegenstelling tot andere methoden die meestal saai zijn vinden kinderen deze typecursus leuk. Doordat kinderen willen weten hoe het avontuur verder gaat of om één van de typespellen te splen nemen ze zelf het initiatief met de cursus verder te gaan.

Hoewl de cursus is ontwikkeld voor kinderen besluiten steeds meer ouders zelf ook te leren typen na de vorderingen van hun kind gezien te hebben.

Examen en diploma

Aan het einde van de cursus kunnen leerlingen examen doen. Als het examen gehaald wordt ontvangen leerlingen het TypeSnel diploma.

Kosten

De prijs voor de typecursus inclusief examen en diploma is €79,95.


Schrijf je nu in voor de gratis proeflessen om te kijken of deze cursus wat voor jou is!


Inschrijven proeflessen!