Methodologie van de typecursus

Correct body posture for touch typing

Traditionele typecursussen maken gebruik van oefeningen waarbij grote hoeveelheden tekst op de computer over getypt moeten worden. Dit is niet alleen saai, maar ook weinig efficient.

Met TypeSnel leren leerlingen in de kortst mogelijke tijd blindtypen. Dit kan door de intelligente software die op de achtergrond draait en alle aanslagen registreert en analyseert.

Fout patronen worden gedetecteerd en oefeningen worden daar automatisch op aangepast. Als een leerling bijvoorbeeld bepaalde letters regelmatig verwisselt dan worden woorden die juist die letters bevatten aan volgende oefeningen toegevoegd.

De intelligente software zorgt in combinatie met de spellen en verschillende verrassings elementen voor een optimale leerervaring.

De typesnelheid en precisie worden gedurende de gehele cursus tijdens iedere oefening gemeten en door rapporten inzichtelijk gemaakt.

Om RSI te voorkomen is het belangrijk in een juiste positie achter de computer te zitten. Gedurende de cursus wordt zorgvuldig uitgelegd wat de juiste lichaamshouding is.


Start de proeflessen!